Descriere
Lallzyme Cuvée Blanc este o enzima pectolitica pentru maceratia strugurilor albi. Recomandata si la producerea vinurilor roze. Elibereaza compusii aromatici din legaturile glicozidice cu zaharurile.
Este o pectinaza granulata cu activitate speciala de β-glucozidaza.
Avantajele:
- Extractie delicata, presare mai usoara, randament in must ridicat
- Limpezire rapida
- Datorita activitatii de β-glucozidaza aromele vinurilor sunt mai intense si complexe
- Utilizata cu succes la maceratia pe boabe a soiurilor aromate si semiaromate: Muscat ottonel, Muscat lunel, Sauvignon blanc, Tamaioasa, Chardonnay, etc.
Instructiuni de folosire:
Se dizolva in must sau apa si se adauga treptat in amestecul respectiv pentru descompunerea pectinelor (inainte de presa sau umplerea tancului de macerare)
Dozaj: 2gr / 100kg (timp de 6-12 ore la temperatura de 12-15 °C)
Recenzii
Nu există recenzii până acum.