Drojdie de vin Saccharomyces Cerevisiae, 20gr, drojdie pentru fructe

6,00 lei TVA inclus

În stoc

Descriere

Recomandat pentru fermentarea mustului in conditii optime din struguri albi sau rosii, a borhotului pentru tuica.

Dozare/administrare:

  • In conditii optime: 20gr/hl
  • In cazul fructelor afectate de mucegai: 30-40gr/hl

 

Instructiuni de folosire:

  1. Preparare: se dizolva 20gr de drojdie in 200ml de apa calda de 35-40 °C, dupa care se lasa in repaus 15 minute. Intre timp se amesteca de cateva ori. Pentru a mentine temperatura amestecului este recomandat imersarea in baie de apa la temperatura de ~40 °C.
  2. Omogenizare: dupa 15 minute, se amesteca cu o parte a mustului astfel incat temperatura amestecului obtinut sa nu scada mai mult de 8 °C. Lasam cateva minute, dupa care se repeta procedura pana ce diferenta de temperatura intre MUST si AMESTEC nu este mai mare de 4 °C.

 

Atentie: are efect numai peste 14 °C.

Gramaj: 20gr

Fabricat si ambalat in UE!

Informații suplimentare

Greutate 0,050 kg

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Numai clienții autentificați, care au cumpărat acest produs, pot să scrie o recenzie.