Enzima Cuvee Blanc, 10gr, recomandat pentru maceratia pe boabe

23,00 lei TVA inclus

În stoc

Descriere

Lallzyme Cuvée Blanc este o enzima pectolitica pentru maceratia strugurilor albi. Recomandata si la producerea vinurilor roze. Elibereaza compusii aromatici din legaturile glicozidice cu zaharurile.

Este o pectinaza granulata cu activitate speciala de β-glucozidaza.

Avantajele:

  • Extractie delicata, presare mai usoara, randament in must ridicat
  • Limpezire rapida
  • Datorita activitatii de β-glucozidaza aromele vinurilor sunt mai intense si complexe
  • Utilizata cu succes la maceratia pe boabe a soiurilor aromate si semiaromate: Muscat ottonel, Muscat lunel, Sauvignon blanc, Tamaioasa, Chardonnay, etc.

 

Instructiuni de folosire:

Se dizolva in must sau apa si se adauga treptat in amestecul respectiv pentru descompunerea pectinelor (inainte de presa sau umplerea tancului de macerare)

Dozaj: 2gr / 100kg (timp de 6-12 ore la temperatura de 12-15 °C)

Informații suplimentare

Greutate 0,050 kg

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Numai clienții autentificați, care au cumpărat acest produs, pot să scrie o recenzie.