Enzima LALLZYME Beta, 10gr, eliberarea aromelor vin alb

23,00 lei TVA inclus

În stoc

Descriere

Enzima pentru eliberarea aromelor. Se utilizeaza la borhoturi din fructe, respectiv la obtinerea vinurilor albe aromate. Este utilizata pentru intensificarea caracterului aromatic al vinurilor. Recomandata pentru vinificarea soiurilor aromate si semiaromate.

Dozare/administrare:

  • La vinurile albe tinere: 5gr/hl
  • La borhoturi din fructe 5gr/hl

Instructiuni de folosire:

In functie de cantitatea necesara se adauga in doza de 1 gr/100 ml apa calda (15-25°C) si se amesteca cu grija pana la dizolvarea completa, dupa care solutia obtinuta se adauga la mustul sau borhotul aflat in ultimul stadiu de fermentare sau la vinul proaspat obtinut. Temperatura la care actioneaza este de 12-20°C, efectul se produce in decurs de 3-4 saptamani. Bentonita dezactiveaza enzimele, de aceea limpezirea vinului trebuie amanat pana la scurgerea celor 4 saptamani.

Informații suplimentare

Greutate 0,050 kg

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Numai clienții autentificați, care au cumpărat acest produs, pot să scrie o recenzie.