Enzima Lallzyme HC, 10g, descompunerea pectinelor

22,00 lei TVA inclus

În stoc

Descriere

Enzima pentru descompunerea pectinelor. Se utilizeaza la tratarea borhotuilor din fructe, a strugurilor albi si rosii.

Dozare/administrare:

  • la struguri albi in functie de continutul in pectina 1-3 g/100 kg;
  • la struguri negrii 2-3g/100 kg;
  • la borhoturi 1-3 g/100 kg

Efectul Lallzyme HC imbunateste capacitatea de presare a strugurilor, scade fenomenul de brunificare a fructelor, respectiv necesitatea acidului sulfuric. La vinurile rosii intensifica culoarea, vinul devine mai limpede, creste capacitatea de filtrare, se accentueaza caracteristicile soiurilor. Imbunateste capaciatatea de fermentare si prelucrare a borhoturilor.

Instructiuni de folosire: continutul se amesteca in doza de 1 g/1 dl apa calda (15-25°C), dupa care se adauga la borhot/must si se amesteca bine. Enzima incepe sa lucreze la temperaturi peste 8°C, timpul de actiune fiind de 30-60 minute.

Gramaj (g): 10
Tara de origine: Ungaria

Informații suplimentare

Greutate 0,050 kg

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Numai clienții autentificați, care au cumpărat acest produs, pot să scrie o recenzie.