Termeni și condiții

Magazinul online www.agroieftin.ro este detinut si administrat de compania AGROSELLING SRL, inregistrata la Registrul comertului cu nr. J31/579/2018, avand CUI: RO39844226, cu sediul social in Jud. Salaj, Com. Pericei, nr. 428 – detalii de contact sunt disponibile aici.

Aspecte generale

Navigarea pe site-ul www.agroieftin.ro echivaleaza cu citirea, intelegerea si acceptarea termenilor de utilizare, a conditiilor si a politicii de confidentialitate. Pentru folosirea in cele mai bune conditii a site-ului, va recomandam citirea cu atentie a tuturor termenilor si conditiilor.

Orice comanda plasata pe acest site trebuie sa fie de acord cu termenii si condițiile prezentate. Fotografiile, pretul, disponibilitatea si detaliile tehnice au ca scop prezentarea produselor si sunt informative. Preturile prezentate includ toate taxele, iar plata se efectuează la livrarea produsului în numerar. Isi rezervam dreptul de a actualiza / schimba / modifica in orice moment continutul acestui site, precum si termenii si conditiile de folosire, fara nici un fel de notificare prealabila a utilizatorilor.

Reguli de utilizare a magazinului online www.agroieftin.ro

Site-ul nostru faciliteaza incheierea de contracte de vanzare la distanta, prin intermediul internetului. Acestea sunt incheiate intre Agroselling SRL si intre client. Informatiile furnizate de client pentru plasarea comenzii trebuie sa fie reale, iar site-ul www.agroieftin.ro isi rezerva dreptul de a refuza plasarea comenzii atunci cand datele furnizate de catre utilizator nu sunt exacte.

Cumparatorul poate efectua comenzi pe Site, prin adaugarea produsele dorite in cosul de cumparaturi, urmand a finaliza comanda. Odata adaugat in cosul de cumparaturi, un produs si/sau un serviciu este disponibil pentru achizitie in masura in care exista stoc disponibil pentru aceasta. Adaugarea unui produs si sau serviciu in cosul de cumparaturi, in lipsa finalizarii comenzii, nu atrage dupa sine inregistrarea unei comenzi, implicit nici rezervarea automata ale produsului/serviciului.

Livrarea comenzilor

Magazinul online www.agroieftin.ro este destinat in mod exclusiv livrarii produselor catre clientii de pe teritoriul Romaniei folosind un sistem de curierat door-to-door. In ceea ce priveste taxele, acestea sunt mentionate in momentul plasarii comenzii. Agroselling SRL face tot posibilul pentru ca produsele sa fie livrate la timp, insa nu isi asuma raspunderea pentru intarzierea coletelor din motive ce tin de curierat.

Vanzatorul va asigura ambalarea corespunzatoare a bunurilor si/sau serviciilor si va asigura transmiterea documentelor insotitoare online si/sau fizic.

In cazul in care produsele sunt indisponibile (inclusiv in cazul in care pretul sau unele caracteristici ale produselor au suferit modificari ulterioare confirmarii Comenzii), vanzatorul va informa clientul despre indisponibilitate. Clientul poate confirma modificarile intervenite cu privire la pretul sau caracteristicile produselor, modificand astfel Comanda initiala, iar Vanzatorul va livra produsele conform Comenzii astfel modificate.

In lista de produse sunt afisate informatii privind disponibilitatea produselor. Intrucat gama de produse comercializate este extrem de mare, stocul se actualizeaza zilnic, asa ca pot aparea mici inadvertente.

Returnarea produselor

Produsele pot fi returnate conform prevederilor legale. Clientul poate anunta comerciantul ca renunta la cumparare prin completarea unui formular de returnare. Mai multe informatii despre retur și formularul este disponibil aici. Cheltuielile realizate pentru returnarea produsului vor fi suportate de către client.

Drepturi de autor

Toate informatiile afisate in cadrul magazinului www.agroieftin.ro (incepand de texte, reclame, produse, logo-uri, poze, promotii, etc) sunt proprietatea AGROSELLING SRL sau a furnizorilor sai si sunt protejate conform legea in vigoare. Folosirea fara acordului AGROSELLING SRL a oricaror elemente enumerate mai sus se pedepseste conform legilor in vigoare.

Procesarea datelor, politica de confidentialitate “Legislatia GDPR”

Confidențialitatea datelor dumneavoastra cu caracter personal reprezinta una dintre preocuparile principale ale AGROSELLING SRL. Mai multe informatii legat de politica de confidentialitate sunt disponibile aici.

Isi rezervam dreptul de a modifica termenii si conditii generale in orice moment, fara o avertizare prealabila.